Den individuelle etiket- og skilteløsning til udendørs brug med masser af fordele for den grønne branche.

Vi er et service-minded dansk firma 100% fokuseret på at levere etiketter, skilte og bannere til den grønne branche, som vore kunder kan printe efter behov.

Vi tilbyder totale løsninger sammen med Brandsoft etiketprogrammer, OKI farvelaserprintere og Florainfo billeder og tekster, som giver maksimal fleksibilitet og et professionelt image.
Vi tilbyder et omfattende standardprogram af vejrbestandige etiketter, skilte og bannere til levering fra dag til dag, ligesom vi gerne laver specielle produkter og løsninger efter behov.

Vi leverer alt i etiketter, skilte og bannere til udendørs brug:

  1. Sløjfeetiketter
  2. Stiketiketter
  3. Hængeetiketter
  4. Skilte og bannere
  5. Selvklæbende etiketter

Service, kvalitet, kompetence og innovation er nøgleord for at opfylde dine behov.

Vi har allerede installeret mere end 1500 systemer rundt omkring i verden baseret på vore Floralabels etiketter og skilte.

Vi er en del af All4Labels Denmark SB A/S - en førende producent af special-etiketter bosiddende i Langå - hvor det meste af vores produktion finder sted. All4Labels Denmark SB A/S er et dynamisk firma med masser af viden indenfor special-etiketter og laser-etiketter, hvilket vi er glade for at dele med dit firma for at finde netop den løsning, som du har brug for.

Floralabels har egen repræsentation i Danmark. Vi har professionelle agenter i Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland, Storbritannien, Irland, Benelux, Polen, Tjekkiet, Italien, Frankrig, Spanien og Tyrkiet.

Kontakt Flora Labels

Floralabels

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.